Këmbimin Valutor, 14 nëntor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Euros, ndërsa Paundi Britanik ka shënuar rritje. Franga Zvicerane nuk ka pësuar ndryshime.

Dollari: Blihet 106.3, Shitet 107.3

Euro: Blihet 122.1, Shitet 122.8

Paundi Britanik : Blihet 142.2, Shitet 143.1

Franga Zvicerane: Blihet 115.2, Shitet 116.