SPAK mbyll hetimet për pedagogun e Korçës Alket Dino/ Kërkon 3 vite burg !

Prokuroria Speciale SPAK, mbyll hetimet dhe kërkon 3 vite burg për Alket Dinon, pedagogun e Universiteit “Fan Noli” të Korçës. Pedagogu u arrestua në shtator 2020 ,ai akuzohet për veprën penale të korrupsionit. Prokuroria ka kërkuar edhe dënim plotësues që për 5 vite të mos ushtojë asnjë funksion publik.
Ndërkohë, 2 vite burg ka kërkuar prokuroria për bashkëpunëtorët Xhevair Dervishi, Gabriel Mukollari.