Bëhuni gati/ Ja afati i fundit për Lotarinë Amerikane

Në datë 9 Nëntor mbyllet afati për plotësimin e Lotarisë Amerikane.Aplikimet u hapën në datë 6 Tetor dhe do të jenë të hapura deri më 9 nëntor, kështu që qytetarët kanë edhe disa orë afat në dispozicion.Më shumë se 240 mijë shqiptarë kanë aplikuar deri tani për Lotarinë Amerikane, sipas të dhënave të publikuara nga Departamenti Amerikan i Shtetit.