Vrau dhe groposi fëmijën 8-vjeçar/ Policia nxjerr foton e 38-vjeçarit Mostër

Policia e Shtetit ka publikuar foton e autorit të krimit monstruoz në Fier.Klodian Çalamani rrëmbeu dhe më pas groposi 8-vjeçarin, fqinjin e tij.Klodian Çalamani e ka marrë të miturin në banesë dhe më pas e ka goditur në kokë me lopatë. Fill pas kësaj ai e ka groposur të miturin në baltë, në oborrin e banesës së tij ku jetonte prej vitesh i vetëm.Po ashtu mësohet se pas ngjarjes horror, autori ka dalë në rrugë duke pyetur familjarët të viktimës nëse e kishin gjetur djalin, për të humbur gjurmët.

E mora në shtëpi, e vrava dhe më pas e groposa me baltë në oborr”, kjo është dëshmia paraprake e Klodian Çalamanit për policinë.