Pas një mungese të gjatë, Tuna rikthehet me hitin ‘Kthehna’ (VIDEO)

Pas një mungese të gjatë, këngëtarja e njohur shqiptare Tuna Sejdiu i është rikthyer muzikës. “Kthehna” mban titullin kënga e saj e re, e cila është pop dhe R&B, dhe vjen në bashkëpunim me artistin e ri The Victor. Kënga është punuar nga producenti Big Bang Beats në studion RedBox Entertainment, ndersa për tekstin janë kujdesur Albanor, Tonic, The Victor dhe Tuna.“Kthehna” është vizualizuar edhe me një klip shumë të veçantë, i cili është realizuar nga produksioni kosovar, Imagine Films.

Advertisement