“Mercedes”, “Toyota”, “Kia”, dalin në ankand dhjetëra makina: “Duke nisur nga 700 euro (FOTO)

Në Kretë të Greqisë do të mbajë një ankand makinash , kamionësh dhe dyrrotash me çmime fillestare jashtëzakonisht tërheqëse nga 200 euro! Konkretisht, më datë 17 Qershor 2022, në doganën e Rethymnon do të zhvillohet ankandi verbal për shitjen e 2 motoçikletave , 4 kamionëve dhe 10 makinave !

Vizita në doganën e Rethymnos lejohet një ditë para ankandit nga ora 09:00 deri në orën 12:00 . pas komunikimit telefonik me zyrtarët e Doganës së ishullit.

Makina e parë në listën e ankandeve është një Mercedes-Benz C-180T me licencën e parë në vitin 1998 dhe një çmim fillestar prej 700 euro . Ky model fuqizohet nga një motor 1.8 litërsh benzinë me 122 kuaj fuqi .Modelet përkatëse në tregun vendas të makinave të përdorura kushtojnë nga 4800 euro .

Makina më e re në listën e ankandeve është Kia Picanto me licencë të parë në vitin 2006 e cila shitet me çmim fillestar prej 1500 euro dhe ka sistem LPG për ekonomi më të madhe. Ky model fuqizohet nga një motor 1.1 litërsh benzinë me 75 kuaj fuqi.

Modelet përkatëse në tregun vendas kushtojnë nga 4900 euro .Një Toyota Yaris me licencën e parë në vitin 2000 dhe një çmim fillestar prej 900 euro pritet të tërheqë disa blerës potencialë. Ky model fuqizohet nga një motor benzine 1.3 litra me 85 kuaj fuqi . Modelet përkatëse në tregun vendas kushtojnë nga 4200 euro .

Një Mercedes-Benz E280 luksoze me licencë të parë në vitin 1998 dhe me një çmim fillestar prej 3000 eurosh po del në ankand nga ish-ODDY në Rethymno. Ky model mundësohet nga një motor V6 benzinë me një kapacitet prej 2.8 litrash dhe 204 kuaj fuqi . Klikoni këtu për të lexuar të gjithë shpalljen e ankandit të automjeteve nga ish-ODDY në Rethymnon./Abc news

Advertisement