Më ka ftuar ta vizitoj/ Serena Sula tregon për sheikun nga Dubai: Po më lutet të shkoj atje por…

Serena Sula, e ftuar në Top Channel, ka rrëfyer se prej kohësh është në kontakt me një sheik nga Dubai, i cili e ka ftuar atë ta vizitojë.

“Më ka shkruar një sheik, është person publik, njihet në Instagram. Më ka ndjek dhe më lutet që unë të shkojë në Dubai. Do ta pranoj ftesën, si mos ta bëj. Por më mua do të jetë më mirë të vijë ai këtu.

Ai është fiksuar pas meje. Kam folur me atë dhe më pëlqen shumë, pasi është tipi im”, u shpreh Serena Sula.

Advertisement