Lumi Lana del nga shtrati /Makinat “lundrojnë” në rrugët e Tiranës(VIDEO)

Prej gati 2 orësh Shqipëria është pushtuar nga moti i keq me reshje të dendura të shiut, të cilat kanë shkaktuar edhe problematika në disa akse rrugore. Moti i keq që ka përfshirë Tiranën, po lë pasoja. Lumi Lana ka dalë nga nga shtrati, dhe është për pasojë është përmbytur e gjithë rruga që të çon tek zona e njohur si “Pallati me Shigjeta”. Sasia e madhe e ujit që është futur në Lanë si edhe cektësia e lumit në atë zonë ka bërë që uji të përmbysë gjithçka përreth urës në zonën e njohur si “Pallati me Shigjeta” në jug-perëndim të kryeqytetit.

Advertisement