Vjet Bregoviç ,sinvjet Kostandinos Argiros/ Bashkia korçë nuk ndal surprizat për Festën e birrës


Reagimi nga Bashkia Korçë:

Për herë të parë në Shqipëri, Konstantinos Argiros. Këngëtari i njohur grek, pas një turi të gjatë koncertesh në Greqi, vjen tek FESTA E BIRRËS me super hitet e tij. Rezervo datën, fto miqtë dhe eja në Korçë
Bëhu pjesë e festës më të madhe dhe më të bukur verore në Shqipëri, Festa e Birrës 2022.
🍻 2️⃣0️⃣ GUSHT
📍Terminali i Autobusëve, Korçë

Advertisement