“Je super p***, o zyshe të kam…”/ Fëmijët flasin me fjalor banal në klasë, mësuesja nuk bën asnjë reagim…

Një video skandaloze po qarkullon në rrjet, ku shihet se disa fëmijë në një shkollë 9 vjeçare në Shqipëri flasin me fjalë banale në shkollë. Madje ata e kanë filmuar veten teksa i drejtojnë edhe mësueses fjalë banale nga më të ndryshmet, por kjo e fundit nuk bën asnjë reagim. Mënyra e komunikimit mes fëmijëve është vërtetë skandaloze dhe një ngjarje e rëndë, ku po rritet një brez i frikshëm dhe i pakontrollueshëm për të ardhmen. Ky rast duhet të merret menjëherë në shqyrtim nga Ministria e Arsimit, pasi rasti është mjaft i rëndë….

Nuk dihet ende se në cilën shkollë është filmuar kjo video, por mësuesja është lehtësisht e identifikueshme.