Transporti i shpejtë dhe i sigurtë/ Eduard Bala lider në transportin e mallrave Shqipëri-Angli(Kontakt)

Eduard Bala kompani lider në fushën e transportit ndërkombëtar të mallrave me destinacione kryesore Shqipëri- Angli. Kompania Eduard Bala transport është e dalluar për shpejtësinë, korrektësinë dhe sigurinë e pakove gjatë transportit. Dërgesa në ditë fikse, bëhet sipas datave në grafikun e meposhtëm

Advertisement