Meta: Rama do të përfundojë nën këmbët e popullit të lirisë,është premtim….


Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka theksuar se Rama do përfundojë nën këmbët e popullit të lirisë . Jam i sigurt që drejtësinë do ta bëjë populli. Drejtësia është nën presionin e Ramës. Kemi pasur opozitën të kapur nga qeveria, drejtësia do fillojë të çlirohet kur të shohë popullin që do ngrihet. Besoj tek populli. Ai do ta mësoj shumë mirë dhe shumë shpejt kush është populli i Shqipërisë meqë mendon se e ka futur në laborator. Do e shijojë ku do përfundojë, nën këmbët e popullit të Lirisë, është premtim“. Ndër të tjera, Meta ka paralajmëruar se “në javët që vijnë do shikoni dhe do habiteni me shumë çështje” ndersa ka treguar se një tjetër skandal janë dhe çështjet e Shqipërisë në Arbitrazh. “Askush nuk di se sa çështje janë në arbitrazh se është biznesi tjetër i ri që shpiku kjo qeveri e jashtëzakonshme e hajdutokracisë dhe arbitrazhet i kthyen në biznese ndërkombëtare”, u shpreh Meta.

Advertisement