Bashkia Korçë: “Goran Bregovic do ta çelë koncertin me “Kosovskën”

Goran Bregovic do të performojë nesër në 22 Gusht ,në festa e birrës në Korçë, edhe pse shumë shqiptarë janë kundër këtij vendimi. Edhe pse prej ditësh rrjeti vlon nga reagimet kundër kësaj performance, Bashkia e Korçës nuk u tërhoq nga vendimi i saj. Bashkia thekson se koncertin, Goran Bregovic do ta hapë me këngën “KOSOVSKA”, dhe me tej shprehet se arti dhe kultura janë ura miqësie që lidhin popujt.

KOSOVSKA është kënga shqipe që ka zgjedhur Goran Bregovic për të çelur nesër koncertin në Korçë. Ai me muzikën e tij të mrekullueshme dhe publiku i festës me mikpritjen entuziaste do të japin nesër nga Korça mesazhin se arti dhe kultura janë ura miqësie që lidhin popujt. Sot dhe nesër për të përballuar kërkesat e shumta do të ketë shitje fizike të biletave të koncertit edhe në hyrje të Pazarit të Vjetër dhe tek biletaritë e dedikuara pranë City Center nga ora 18.00 e në vazhdim.

A e din se t’gjithë do të jenë atje
Për ne të dy do të ketë hare
Shkojmë së bashku një, dy, tre!
Roke mandolinën
Bjeri bjeri bjeri çifteliës
Të gjithë do t’këndojmë kënga le t’jehojë
Kënga le t’jehojë –
Çdo gjë mund të jetë Roken-roll.

https://m.youtube.com/watch?v=tKQO0WJo8Xs